Για 6 αυγα:
-80γρ. ζάχαρη
-6 αυγά με τις θήκες τους
-200γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
-80ml. κρέμα γάλακτος
Πως το κάνουμε:
-Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα την κρέμα ώσπου να βράσει, έπειτα προσθέτουμε κομμένη την σοκολάτα και την αφήνουμε να λιώσει ανακατεύοντας συνέχεια.
-Αδειάζουμε το μέιγμα σε ένα μπολ, προθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
-Με την μύτη ενός ψαλιδιού, τρυπάμε τις δύο άκρες των αυγών καιτα αδειάζουμε σε ένα μπολ, το οποίο βάζουμε στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσουμε σε κάποια άλλη συνταγή.
-Πλένουμε καλά τα κελύφη των αυγών, αφού σκεπάσουμε με σελοτέιπ την κάτω τρύπα τους.Με ένα μικρό κουτάλι ή μικρό χωνί γεμίζουμε καθε αυγό με το μέιγμα.
-Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες, σπάμε τα κελύφη και σερβίρουμε.Enjoy!
-80γρ. ζάχαρη
-6 αυγά με τις θήκες τους
-200γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
-80ml. κρέμα γάλακτος
Πως το κάνουμε:
-Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα την κρέμα ώσπου να βράσει, έπειτα προσθέτουμε κομμένη την σοκολάτα και την αφήνουμε να λιώσει ανακατεύοντας συνέχεια.
-Αδειάζουμε το μέιγμα σε ένα μπολ, προθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
-Με την μύτη ενός ψαλιδιού, τρυπάμε τις δύο άκρες των αυγών καιτα αδειάζουμε σε ένα μπολ, το οποίο βάζουμε στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσουμε σε κάποια άλλη συνταγή.
-Πλένουμε καλά τα κελύφη των αυγών, αφού σκεπάσουμε με σελοτέιπ την κάτω τρύπα τους.Με ένα μικρό κουτάλι ή μικρό χωνί γεμίζουμε καθε αυγό με το μέιγμα.
-Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες, σπάμε τα κελύφη και σερβίρουμε.Enjoy!
No comments:
Post a Comment